درباره وبلاگ به وبلاگ من خوش آمدید.مژده که این وبلاگ هر روز گسترده تر خواهد شد و نوید آن است که تبدیل به یک وب سایت شود. موضوعات آشنا345 بروزترین وبلاگ فناوری چهار شنبه 12 تير 1392برچسب:, :: 22:33 :: نويسنده : ارسلان
لومیا 920 نقطه نجات نوکیا بود؛ فنلاندیها هر آنچه در اختیار داشتند را در این تلفن هوشمند بکار بردند و تلاش نمودند تا بار دیگر نظر کاربران مشکل پسند تلفنهای هوشمند را به سمت خود جلب کنند. نوکیا که روزی روزگاری سلطان بیمانند گوشیها به شمار میرفت، طی سالهای اخیر، حال و روز خوشی نداشته و از عرش به فرش تنزل یافته است. اما همکاری فنلاندیها با مایکروسافت، امیدها را بار دیگر در این کمپانی و طرفداران سینه چاک آن زنده کرد و نوکیا نیز تلاش نمود تا با این محصول، مجددا وارد دنیای تماما رقابتی تلفنهای هوشمند گردد. لومیا 920 از طراحی ساده و آشنای نوکیا برخوردار است و سختافزار آن نیز در جنبههای مختلف، برتریهایی نسبت به رقبای اندرویدی و آیفونها دارد.
طراحی و سخت افزارلومیا 920 از طراحی ساده و شیکی بهره میبرد و بدنه آن تماما از جنس پلیکربنات است. پلیکربنات نوعی از پلاستیک به شمار میرود؛ اما کیفیت آن به هیچ وجه با پلاستیکهای نرمی که در بسیاری از تلفنهای رایج بازار تجربه کردهایم، قابل قیاس نیست. بدنه دستگاه کاملا یکپارچه و یکدست است و قسمت جلوی آن، مسطح و لبههای پشتی آن کمی انحنا دارند تا تلفن به خوبی در دست جای بگیرد.
زمانی که تلفن را در دست میگیرید، حس یک کالای با کیفیت و بادوام به شما منتقل میشود؛ تلفنی که استحکام بالایی دارد، شیک و ساده است و از طراحی یکنواخت و دلنشینی برخوردار است. اما قابلیت شارژ بیسیم، باتری بزرگ، دوربین با سنسور بزرگ، بدنه پلیکربنات و امکانات مختلف دیگری که نوکیا در تلفن لومیا 920 گردهم آورده، باعث شدهاند تا این تلفن بزرگتر، سنگینتر و ضخیمتر از دیگر تلفنهای 4.5 اینچی بازار باشد. بدنه مستحکم، مقاوم، شیک و زیبا؛ اما ضخیم و سنگین!
لومیا 920 حدود 10.7 میلیمتر ضخامت و 185 گرم وزن دارد؛ برای مقایسه بهتر میتوانید آن را با آیفون 5 با ضخامت 7.6 میلیمتر و وزن 112 گرم، گلکسی اس 4 با ضخامت 7.9 میلیمتر و وزن 130 گرم یا HTC 8x با ضخامت 10.1 میلیمتر و وزن 130 گرم، مقایسه کنید. حاشیه دور نمایشگر نیز ضخیمتر از تلفنهای برتر بازار است؛ مخصوصا در قسمت بالا و پایین صفحه نمایش این حاشیه بیشتر به چشم میخورد. اما تنها پس از چند ساعت استفاده از تلفن، به آن عادت خواهید کرد و وزن و ابعاد آن برایتان عادی خواهد شد و قادر به استفاده از آن خواهید بود. در واقع اختلاف وزن و ضخامت دستگاه، باعث نمیشود تا تلفن به خوبی در دست جای نگیرد و ارگونومی مناسبی نداشته باشد. اما بدون شک اگر حداقل وزن دستگاه کمی سبکتر بود، استفاده از آن به مراتب لذتبخش تر میشد و همچنین حمل آن نیز سادهتر میگردید. مشخصات فنی و قیمت لومیا 920 نوکیا
در لبه بالای تلفن، دریچه مربوط به جک 3.5 میلیمتری صدا و در لبه پایین دستگاه، درگاه میکرو USB گنجانده شده است. در قسمت پایین صفحهنمایش و در بین حاشیه ضخیم مشکی رنگ، سه دکمه لمسی خازنی استاندارد ویندوز فون قرار داده شدهاند. در قسمت راست لبه بالای صفحهنمایش نیز لوگوی نوکیا، به همراه دوربین 1.3 مگاپیکسل جلو و سنسور سنجش نور محیط قرار دارند. نسخهای که ما مورد بررسی قرار دادیم به رنگ مشکی بود؛ اما این تلفن در رنگهای متنوع دیگری همچون زرد، سفید، قرمز و آبی نیز عرضه میشود. رنگهای مشکی و آبی تلفن، مات و رنگهای زرد، سفید و قرمز آن، براق هستند. نوکیا کاورهای جذاب و خلاقانه را برای این تلفن طراحی نموده که در رنگهای شاد و زنده تولید شدهاند و به راحتی و با قرار دادن آنها بر روی تلفن، میتوانید رنگ آن را تغییر دهید. البته این کاورها نیز به نظر از جنس پلیکربنات هستند و به همین دلیل ضخامت زیادی دارند و تلفن را ضخیمتر میکنند. بدنه پلیکربنات لومیا 920، در برابر خط و خش و ضربات احتمالی ناشی از افتادن از ارتفاع، بسیار مقاوم است و خوشبختانه اثر انگشت بر روی آن نمایان نمیشود. در قسمت پشت دستگاه و در میان بدنه ساده، یکدست و شیک آن، یک نوار عمودی فلزی قرار دارد که دوربین Pureview و لوگوی نوکیا در میان آن جای گرفتهاند. در سمت چپ لنز دوربین نیز فلاش LED قرار داده شده است. پیش از این در لومیا 900 و برخی از پرچمداران سیمبینی نوکیا نیز شاهد این طراحی در جایگیری دوربین بودهایم.
لومیا 920 مجهز به 32 گیگابایت حافظه ذخیره سازی است؛ اما فاقد درگاه میکرو SD برای اتصال حافظه خارجی میباشد. البته مایکروسافت به خریداران این تلفن 7 گیگابایت فضای ذخیره سازی در سرویس ابری اسکایدرایو را نیز ارائه میکند. صدای خروجی لومیا 920 چنگی به دل نمیزند و در مقایسه با پرچمداران فعلی، در سطح پایینتری قرار دارد. حجم صدا در آن خیلی بالا نیست و وقتی صدا را کمی زیاد میکنید، از کیفیت آن کاسته میشود. اما خوشبختانه کیفیت صدای خروجی هدفون آن، قابل قبول است. لومیا 920، رادیو FM نیز ندارد. صفحه نمایشلومیا 920، مجهز به یک صفحه نمایش 4.5 اینچ از نوع IPS LCD با رزولوشن 1280 در 768 پیکسل و تراکم 332 پیکسل در اینچ است. این صفحهنمایش از دو فناوری اختصاصی نوکیا با نامهای PureMotion HD+ و ClearBlack پشتیبانی میکند که هر کدام دارای قابلیتهای خاص و جذاب خود هستند. پیش از این در یک مقاله اختصاصی تحت عنوان «شرح تخصصی تکنولوژی PureMotion HD+ لومیا 920»، اطلاعات جامعی را در رابطه با فناوری پیورموشن نوکیا ارائه کردیم و در آنجا به نحوه چگونگی کارکرد این صفحهنمایش و قابلیتهای آن پرداختیم. اما بصورت خلاصه، پیورویو موجب نمایش تصاویر زنده، شفاف و با رنگهای طبیعی میشود. این فناوری همچنین باعث افزایش سرعت پاسخدهی صفحهنمایش میگردد و به این ترتیب لومیا 920 را برای تماشای تصاویر ورزشی، بازیهای متحرک و فیلمهای اکشن، ایدهآل میکند. صفحهنمایشی که مجهز به فناوری PureMotion است، سرعت پاسخدهی آن 2.5 برابر سریعتر از صفحهنمایشهای دیگر است. یکی از دلایلی که حرکت بین قسمتهای مختلف سیستمعامل ویندوز فون 8 در لومیا ،920 فوقالعاده نرم و روان احساس میشود نیز همین فناوری است. لومیا به کمک این فناوری و پشتیبانی ویندوز فون، قادر به نمایش تصاویر با نرخ 60 فریم در ثانیه شده است. به دلیل بکارگیری تکنولو نظرات شما عزیزان:
|
||
نویسندگان
پیوندها
آخرین مطالب
|
||
![]() |